Skincare Model

retipalm MEDICAL POWER

A-vitamiinineulaus   160,-

KOLLAGEENINEULAUS 

140,-/kerta

MIKRONEULAUS 

120,-kerta 

joka 6. hoito ilmainen

(vuoden sisällä tehtynä)

 

Hoitoesteet:

raskaus, vakavat ihosairaudet, verenohennuslääkitys, keloiditaipumus (arpeutumishäiriö), lisäksi kollageenineulauksessa sydämentahdistin

 Mikroneulaus 

 

Ihoklinikan mikroneulaushoidot ovat eräs maailman tutkituimmista erikoishoidoista, jossa imeytetään neulaamalla ihoon puhtaita tehoaineita sekä muodostetaan uutta kollageenia ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Hoidolla saadaan loistavia tuloksia veltostuneen ihon, juonteiden ja arpien hoidossa. Neulausta voidaan tehdä myös ihon pinnallisemmissa kerroksissa halutusta vaikutuksesta ja asiakkaan iästä riippuen.

Hoito kuuluu erikoishoitoihin jotka vaativat konsultoinnin ennen ensimmäistä hoitokertaa hoidon soveltuvuuden arvioimiseksi sekä mahdollisimman hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi.

Otathan yhteyttä hoitolaan ennen ensimmäistä hoitokertaa

puh. 045-1486005tai varaa konsultointiaika netistä. 

Hoitovaihtoehtoina ovat perinteinen mikroneulaus tai erityisesti yli 40v. suunnatut kollageenineulaus ja Medical Power A-vitamiinineulaus.

Kollageenineulaus 

Hoidossa yhdistyvät kaikki mikroneulauksen hyödyt sekä  lisäksi neulattoman mesoterapian ihoa kivuttomasti täyttävät ominaisuudet. Hoidolla on sekä välittömiä että pitkäkestoisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, juonteiden syvyyteen ja ihon värin tasaisuuteen. Hoitoväli sarjahoidossa on 4-6vko.

UUTTA : retipalm Medical Power A-vitamiinineulaus

Tehokkain neulauksen muoto yhdistää ihon kuorinnan, täydellisen avauksen lempeiden happojen avulla, puhtaan retinolin imeytyksen, mikroneulauksen ja erikoisnaamion aikana LED-valoterapia

Noudatamme hoidoissamme aina mahdollisimman puhdasta hoitokäytäntöä ja siksi käytämme jokaisessa hoidossa välineenä uutta, steriiliä hoitopäätä  sekä steriilejä hoitoampulleja.