top of page
Skincare Model

PRX-T33+NEULAUS+LED

1. kerta 270,- sis. jälkihoitotuotteen

2.-4.kerta 220,-

retipalm MEDICAL POWER sis. LED

A-vitamiinineulaus   160,-

KOLLAGEENINEULAUS sis.LED

145,-/kerta

MIKRONEULAUS arpialueet

120,-kerta

Hoitoesteet:

raskaus, vakavat ihosairaudet, verenohennuslääkitys, keloiditaipumus (arpeutumishäiriö)

 Mikroneulaus 

 

Ihoklinikan medikaaliset mikroneulaushoidot ovat eräs maailman tutkituimmista erikoishoidoista, jossa imeytetään neulaamalla ihoon puhtaita tehoaineita sekä muodostetaan uutta kollageenia ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Hoidolla saadaan loistavia tuloksia veltostuneen ihon, juonteiden ja arpien hoidossa. Neulausta voidaan tehdä myös yhdistelmähoitona esim. happojen ja mikrohionnan kanssa.

Hoito kuuluu erikoishoitoihin jotka vaativat konsultoinnin ennen ensimmäistä hoitokertaa hoidon soveltuvuuden arvioimiseksi sekä mahdollisimman hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi.

Otathan yhteyttä hoitolaan ennen ensimmäistä hoitokertaa

puh. 045-1486005tai tai varaa konsultointiaika netistä. 

UUTUUS:

PRX-T33 TCA biorevitalisaatio + mikroneulaus

+ LED-valoterapia 270,-/220,-

Kolmen tehokkaasti ihoa uudistavan ja kiinteyttävän hoitometodin medikaalinen kokonaisuus aikuiselle, vaativalle iholle, jolle on jo tehty joko neulausta tai PRX-T33 hoitoa aiemmin. Vaatii suojaavan kotihoitotuotteen käytön hoidon jälkeen.

Kollageenineulaus  40v-  145,-

Hoidossa yhdistyvät mikroneulauksen ja LED valoterapian aktivoiva vaikutus sekä hoitoaineiden ihoa täyttävät ominaisuudet. Hoidolla on sekä välittömiä että pitkäkestoisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, juonteiden syvyyteen ja ihon värin tasaisuuteen. Hoitoväli sarjahoidossa on 4-6vko.

retipalm Medical Power A-vitamiinineulaus 40v- 160,-

Tehokas neulauushoito yhdistää ihon kuorinnan, täydellisen avauksen lempeiden happojen avulla, puhtaan retinolin imeytyksen, mikroneulauksen ja erikoisnaamion aikana LED-valoterapia.

Mikroneulaus arpialueelle tai kevyt imeyttävä neulaus 120,-

Noudatamme hoidoissamme aina mahdollisimman puhdasta hoitokäytäntöä ja siksi käytämme jokaisessa hoidossa välineenä uutta, steriiliä hoitopäätä  sekä steriilejä hoitoampulleja. Mikroneulauslaitteemme on lääkinnällinen laite.

bottom of page