top of page
Hemmottelua naiselle isompi kuva.jpg

 Mikroneulaus 

 

 

 

 

Ihoklinikan medikaaliset mikroneulaushoidot ovat eräs maailman tutkituimmista erikoishoidoista, jossa imeytetään neulaamalla ihoon puhtaita tehoaineita esim. kasvutekijöitä sekä muodostetaan uutta kollageenia ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Hoidolla saadaan loistavia tuloksia veltostuneen ihon, juonteiden ja arpien hoidossa. Neulausta voidaan tehdä myös yhdistelmähoitona esim. happojen ja timanttihionnan kanssa.

Hoito kuuluu erikoishoitoihin jotka vaativat konsultoinnin ennen ensimmäistä hoitokertaa hoidon soveltuvuuden arvioimiseksi sekä mahdollisimman hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi.

Otathan yhteyttä hoitolaan ennen ensimmäistä hoitokertaa

puh. 045-1486005tai tai varaa konsultointiaika netistä. 

Radiant RF+mikroneulaus 220,- (260,-)

Ihonhoidon mestarinäyte, jossa yhdistyvät tehokkaasti ihoa kiinteyttävät RF eli radiofrekvenssi ja mikroneulaus, kivuttomasti ja ilman pitkää toipumisaikaa!

Ehdottomaati paitsi mukavin myös tehokkain hoito ihon kiinteyttämiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen! Myös arpihoidot!

PRX-T33 TCA biorevitalisaatio + mikroneulaus

+ LED-valoterapia 270,-/220,-

Kolmen tehokkaasti ihoa uudistavan ja kiinteyttävän hoitometodin medikaalinen kokonaisuus aikuiselle, vaativalle iholle, jolle on jo tehty joko neulausta tai PRX-T33 hoitoa aiemmin. Vaatii suojaavan kotihoitotuotteen käytön hoidon jälkeen (kuuluu ensimmäisen hoidon 270,- hintaan)

 ARKANA PRP-MIKRONEULAUS 179 € 
Kosmetologinen vaihtoehto plasma-/vampyyrihoidolle.

Tarjoaa nopeaa ja kokonaisvaltaista uudistusta iholle, jossa on eriasteisia ikääntymisen merkkejä. Hoidon teho perustuu Nobel-palkittuun W3-peptidiin ja tutkitusti tehokkaaseen GHK-CU-kuparipeptidiin.

Sis. alkupuhdistus, kuoriva happonaamio, PRP-seerumi, kevyt mikroneulaus, PRP-naamio ja loppuvoiteet.

Kollageenineulaus sis. LED   170,-

Hoidossa yhdistyvät mikroneulaus, LED-valoterapia  sekä medikaalisen tason hoitoaineliuoksen vaikutus. Hoitoon kuuluu myös ihon kuorinta ja kosteuskylpy.

Sopii erityisesti yli 40v. asiakkaille.

Mikroneulaus arpialueelle tai kevyt imeyttävä neulaus 140,-

Molemmat hoidot sisältävät LED-valoterapian.

Hoidoissa noudatetaan aina mahdollisimman puhdasta hoitokäytäntöä ja siksi jokaisessa hoidossa käytetään välineenä aina uutta, steriiliä hoitopäätä  sekä steriilejä hoitoampulleja.

Mikroneulauslaitteemme on luokaltaan lääkinnällinen laite.

bottom of page