Skincare Model

KOLLAGEENINEULAUS 

140,-/kerta

joka 6. hoito ilmainen

(vuoden sisällä tehtynä)

MIKRONEULAUS 

120,-kerta 

joka 6. hoito ilmainen

(vuoden sisällä tehtynä)

 

Hoitoesteet:

raskaus, vakavat ihosairaudet, verenohennuslääkitys, keloiditaipumus (arpeutumishäiriö), lisäksi kollageenineulauksessa sydämentahdistin

 Mikroneulaus /Kollageenineulaus

 

Ihoklinikan Mikroneulaus ja Kollageenineulaus on eräs maailman tutkituimmista erikoishoidoista, jossa imeytetään neulaamalla ihoon puhtaita tehoaineita sekä muodostetaan uutta kollageenia ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Hoidolla saadaan loistavia tuloksia veltostuneen ihon, juonteiden ja arpien hoidossa. Neulausta voidaan tehdä ihon pinnalisemmissa kerroksissa halutusta vaikutuksesta ja asiakkaan iästä riippuen.

Hoito kuuluu erikoishoitoihin jotka vaativat konsultoinnin ennen ensimmäistä hoitokertaa hoidon soveltuvuuden arvioimiseksi sekä mahdollisimman hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi.

Otathan yhteyttä hoitolaan ennen ensimmäistä hoitokertaa

puh. 045-1486005tai varaa konsultointiaika netistä. 

Hoitovaihtoehtoina ovat perinteinen Mikroneulaus tai erityisesti yli 40v. suunnattu Kollageenineulaus.

Kollageenineulaus

Hoidossa yhdistyvät kaikki mikroneulauksen hyödyt sekä  lisäksi neulattoman mesoterapian ihoa kivuttomasti täyttävät ominaisuudet. Yhdistelmä on tehokkain neulaushoito erityisesti yli 40 vuotiaille ihon oman kollageeni- ja hyaluronihappotuotannon vähentyessä. Hoidolla on sekä välittömiä että pitkäkestoisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, juonteiden syvyyteen ja ihon värin tasaisuuteen. Hoitoväli sarjahoidossa on 4-6vko.

SUOSITUS: Yhdistä kollageenineulaus aina laadukkaaseen sisäisesti nautittavan kollageenin käyttöön, se nopeuttaa ja vahvistaa tuloksia ja toimii erityisesti ihossa, mutta myös muualla kehossa vahvistavasti, esim. hiuksissa, kynsissä ja nivelissä!

No75 on puhdas, täysin suomalainen kollageenivalmiste, jolla on vahva tieteellinen näyttö toimivuudesta erityisesti vahvistaen ja aktivoiden ihon 1.tyypin kollageenimuodostusta.

5-6 vko:n  kollageeniannos 100g 44,-, täyttöpussi 100g 39,-

Mikroneulaus

Hoidolla muodostetaan ihoon ohuen ohuita neulauskanavia joita iho lähtee itse korjaamaan. Syntyneet ihon kasvutekijät muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinisäikeitä, elvyttävät ihon toimintoja ja samalla pystytään imeyttämään eri tehoaineita syvemmälle ihoon.

Hyviä tuloksia saadaan myös erilaisten arpien, esim. akne- ja onnettomuusarpien hoidossa, joten hoito soveltuu myös nuoremmille asiakkaille.

Uuden kollageenin muodostuminen kiinteyttää, napakoittaa  ja täyttää "tyhjää" ihoa. Samalla ihon verenkierto elpyy ja kuona-aineet poistuvat puhdistaen ihoa. Sarjahoito, jossa hoitoväli on n. 4vko.

 

Mikroneulauksen ja Kollageenineulauksen  vaikutus ihossa:

  • iho kiinteytyy syvällisesti

  • ihon värierot tasoittuvat

  • iho vahvistuu - tasapainoittaa punoittavaa ja herkkää ihoa

  • juonteet ja hienot rypyt tasoittuvat

  • akne- ja leikkausarvet tasoittuvat

  • hoidon yhtydessä imeytettävä steriili hoitoampulli maksimoi hoidon  halutut vaikutukset

Noudatamme hoidoissamme aina mahdollisimman puhdasta hoitokäytäntöä ja siksi käytämme jokaisessa hoidossa välineenä uutta, steriiliä hoitopäätä  sekä steriilejä hoitoampulleja.