BiON filosofia: varmoja ja turvallisia tuloksia, luonnollisesti

Luonnon omat tehoaineet

100% luonnollisia uutteita

EI parabeeneja

EI lanoliinia

EI mineraaliöljyä

EI benzoyyliperoksidia

EI keinotekoisia väri/tuoksuaineita

BiON Signature Expert kasvohoidot

Ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetty BiON luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. 

BiON hoidoissa ja tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien (vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit) kanssa.

BiON hoidot ja tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat näkyviä muutoksia ihoon.

Uudet BiON Signature erikoishoidot

BiON Hydra Glow 85,-

 Ihoa täydellisesti nesteyttävä ja syväkosteuttava erikoishoito, joka tasoittaa merkittävästi ihon pintarakennetta ja antaa pitkäkestoisen joustavuuden ja kimmoisuuden tunteen. Toivehoito pintakuivalle ja elottomalle iholle!
Sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, tarvittaessa ultra-ääniuhdistuksen, täydellisen ihon nesteytyksen, kevyen hieronnan ja loppuvoiteet.

BiON C-Brighten & Antioxidant 95,-

Uusi BiON Signature erikoiskasvohoito tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja kimmoisuutta sekä boostaa kollageenin tuotantoa. Sopii erityisesti kimmoisuutta menettänelle aikuiselle iholle.
Aktiiviaineina tuore C-vitamiini, hyaluronihappo sekä antioksidantit!
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, tarvittaessa ultra-äänipuhdistus, aktivoiva erikoisnaamio, tuorevitamiinisekoituksen imeytys, ihon nesteytys sekä kevyt lymfaattinen hieronta.

BiON erikoisihonpuhdistus 85,-

BiONin Signature ihonpuhdistus on kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito kohti ihon tasapainoa!
Erikoishoitoaineet rauhoittavat ihon tulehduksia, puhdistavat epäpuhtaudet ja tasapainoittavat ihon toimintoja sekä sulattaa ihon tukkeutumia.
Hoito sopii hyvin epäpuhtaalle, paksuuntuneelle ja rasvoittuvalle iholle sekä iholle jolla on tukkeumia.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, AHA-pehmennys, syväpuhdistus, ihon rauhoitus sekä viilentävä ja tasapainoittava hoitonaamio.

BiON ihoanalyysi 30,-/hyvitetään tuotteiden hinnasta

Jos BiON hoidot ja tuotteet eivät ole Sinulle vielä tuttuja, ja ihollasi epäpuhtautta ja aknea, suosittelemme että tulet BiON ihoanalyysiin, jossa määritellään ihosi kunto ja sinulle sopivan hoidon tarve.

 

BiON ihonpuhdistus 80,-

BiON ihonpuhdistushoito normaalille ja sekaiholle, sinulle, joka kaipaat perinteistä ihonpuhdistushoitoa luotettavilla tuotteilla eikä sinulle ole erityisiä iho-ongelmia.

 

BiON hapotushoidot 80,- / 3x 210,-

BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa tehokkaasti. Käytämme hoidoissa maito-tai glykolihappoa, runsaasti vitamiineja sekä muita ihon toiminnalle tärkeitä rakennusaineita. 

Hoidon vaikutus:

  • hallittu ihon pinnan happokuorinta tasoittaa ihoa ja sen värieroja

  • silottaa ihon pintaa

  • tasapainoittaa rasvaista ihoa

  • vaalentaa aknearpia

  • palauttaa ihon oman biokemiallisen tasapainon ja parantaa sen vastutuskykyä mm. tulehduksia vastaan

  • Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6krt

Hoidot tehdään 7-14vrk välein.

BiON hapotus 80,-

sarjahoito 3x 210,-

 

Kysy lisää:

Johanna puh. 045-148 6005

ihoklinikkajohanna@gmail.com

 

 

 

 

 

 

© 2023 by Body Care. Proudly created with Wix.com