top of page
retipalm-ihonhoidon-resepti-PUHDISTA-AVAA-RAVITSE.png
Retipalm puhdas-retinoli-intsagram.png

retipalm
Rakenna ihosi uudelleen retinolin avulla!

 

A-vitamiini on tutkitusti tehokas ikääntyneen ihon, epätasaisen ja pigmentoituneen ihon hoidossa. Se uudistaa ja korjaa ihoa molekyylitasolla tehokkaasti ja aktivoi kollageenin tuotantoa sekä mikroverenkiertoa.

Ikääntyessä ihon tukiverkosto alkaa löystyä, ihosolut alkavat erkaantua toisistaan ja näin syntyy juonteita ja iho alkaa näyttää väsyneeltä ja "roikkua".

A-vitamiini sitoo ihosoluja taas yhteen ja näin iho kiinteytyy ja napakoituu sekä juonteet silottuvat.

 

Rasvoittuvalla iholla ongelma piilee yliaktiivisissa talirauhasissa, A-vitamiinin tarkoituksena on ensin työntää tali ulos rauhasesta ja pikkuhiljaa lopettaa liikatuotanto kokonaan. Näin ihosta tulee puhdas ja terve.

A-vitamiini on ihon normaalille toiminnalle välttämätön vitamiini, jota keho ei juurikaan itse tuota.  Retipalm on kehittänyt menetelmän (puhdista-avaa-ravitse sekä kuparipeptidi) imeyttää sitä suoraan ihoon ja menetelmää käytetään sekä hoitolahoidoissa että kotihoitotuotteissa.

retipalm Vitamin Power kasvohoito 109,-

PUHDISTA - AVAA- RAVITSE

Kaikissa retipalm hoidoissa hoito alkaa ihon kolmoispuhdistuksella. Tämän jälkeen iho kuoritaan hapoilla ja avataan ATP -pitoisella Cell Power aineella. Näin ihoon saadaan väylä auki tehoaineille. 

On aika ravita iho: A-vitamiinin tehokkain muoto Retinoli imeytetään ihoon ja lisätään ihon tarpeen mukaan C- ja E-vitamiineja, sekä proteiineja ja kosteuttavia ainesosia. 

Hoidon vaikutusta tehostetaan LED -valoterapialla, jonka soluja energisoiva vaikutus säädetään iholle sopivaksi. 

Lopuksi iho viimeistellään naamion ja suojaavien hoitotuotteiden avulla.

Hoito voidaan räätälöidä myös herkälle iholle sopivaksi!

LUE LISÄÄ LED-VALOTERAPIASTA

retipalm Medical Power mikroneulaus

160,-

Tehokkain mahdollinen ikääntyvän ihon tehohoito! Sisältää Medical Power kasvohoidon, Retinolin imeytyksen, ihon tarpeiden mukaisen mikroneulauksen, LED-valoterapian ja erikoisnaamion. 

bottom of page