Ihosi ikääntymistä emme voi ei estää, mutta vanhenemisen ulkoisien merkkien näkymistä voimme häivyttää turvallisesti mesoterapian avulla.

Mitä on mesoterapia?

Mesoterapia on yleisnimi hoidoille, jossa ihon eri kerroksiin imeytetään laitteilla (Radiofrekvenssi eli RF sekä mesoporaatioimeytys) tai neulataan tehoaineita, kuten hyaluronihappoa,  kollageenia, vitamiineja ja peptidejä. Nämä aineet täyttävät ihoa sekä aktivoivat ihon omaa kollageeni- ja hyaluronihappotuotantoa.

Neulaus (mikroneulaus) itsessään saa ihon kiinteydestä vastaavat kollageeni-ja elastiinisäikeet uudistumaan ja vauhdittaa myös uusien ihosolujen syntymistä.

Neulattomassa mesoterapiassa yhdistetään kahta tehokasta hoitomuotoa:

RF eli radiofrekvenssi "kutistaa" eli kiinteyttää olemassa olevaa kollageenia ja mesoporaation avulla ihoon saadaan suuria määriä (4-8ml) haluttuja tehoaineita kivuttomasti.

Myös pistoshoidot luetaan osaasi mesoterapiahoitoja, esim. ihon syväkosteutus eli  biorevitalisaatiopistokset.

Tuloksena on luonnollisen kaunis ja nuorekkaampi iho.

Hoidot joissa hyödynnetään mesoterapiaa:

Kollageenineulaus 140,- 

Mikroneulauksen ja Dual Injector- kollageenihoidon (neulaton mesoterapia) yhdistelmähoito, jolla on sekä pitkä-aikainen että välitön hoitotulos. Tehokkain neulaushoitomme, jossa saat ihoa uudistavan, kollageenia kiinteyttävän ja hyaluronihappovarastoja lisäävän vaikutuksen yhdellä hoidolla!  Sarjahoitona hoitoväli 4-6 vko, joka 6. hoito ilmainen.

RetiVit-C hoito 115,- 

Ihoa kirkastava, uudistava ja vitamiinivarastoja täyttävä neulaton mesoterapiahoito, sarjahoidon hoitoväli 3-5vko  LUE LISÄÄ!

Mikroneulaus 120,-/100,- sarjahoitona

Maailman tutkituin ihon uudistamismenetelmä!

Sarjahoito, hoitoväli n.4 vko. Joka 6. hoito ilmainen

LUE LISÄÄ 

Biorevitalisaatio 180,- /1ml

Ihon pinnallinen syväkosteutus tiheämolekyylisen hyaluronihapon avulla Pinnallinen injektointi, (vaatii konsultoinnin ennen hoitoa). Sarjahoitona hoitoväli n. 2kk.

SARJAHOIDOISSA JOKA 6. HOITO ILMAINEN

(kun hoidot tehdään 1. vuoden sisällä)

Hoidot ovat tuttuja myös "Vuosia Nuoremmaksi"-ohjelmasta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 by Body Care. Proudly created with Wix.com