top of page
263003908_4319388044856396_543412153150026713_n_edited.jpg

Muiden hoitojen lisänä + 15,-

LED- valohoito (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä.

Täysin luonnollinen foto- biokemiallinen reaktio muuntaa ihossa valoenergian soluenergiaksi. 

LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. Lisäksi led-valo auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia vielä pitkään hoidon jälkeen.

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoni-näppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

Valohoitolaite lähettää 7 eri aallonpituutta ja hoidossa valitaan joko yksi tai useampi pituus hoidon tavotteiden mukaisesti, esim. rauhoittamaan tulehduksia sininen-violetti-sininen 5-15min.

LED-valohoitoa voidaan käyttää minkä muun hoidon yhteydessä lisätehostajana tai omana itsenäisenä hoitonaan.


1. Punainen valo (630nm) lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi. Käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisolut sekä nopeuttaa solujen kasvua.

 

2. Sininen valo (470nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen – tulehdus- pesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu.

3. Violetti (690nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta.   Vaikuttaa hieman syvemmällä, kuin sininen valo.

4. Vihreä (520nm) rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Erityisesti hyvä couperosa, rosacea iholle rauhoittamaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia.

5. Keltainen (590nm) Stimuloi solu-uudistusta, hajottaa pigmenttiä ja kirkastaa ihoa.

6. Kirkas (590nm) (790THz) stimuloi solu-uudistusta. Stimuloi imunestekiertoa, vahvistaa verisuonten seinämiä ja rauhoittaa herkkää ihoa. Lisäksi se vaalentaa hyperpigmentaatiota, hajottaen liikapigmenttiä, halliten melaniinin tuotantoa.

7. Turkoosi (490nm) Edistää imunesteen virtausta vaikuttaen lymfakiertoon, vaikuttaen mm. turvotusta poistavana.

 

  

bottom of page