A-vitamiinihoito

Glo on Yhdysaltalainen ihonhoitosarja, joka on supersuosittu kotimaassaan Ihoklinikoilla ja kauneushoitoloissa  - ja saatavana nyt myös Suomesta!

ANTI-AGE hoitojen kuningatar

RETINOL+C PEEL BOOST MAX

Voimakas A-vitamiini (+C) tehokäsittely aikuiselle iholle.

Ihoa voimakkaasti uusiva hoito paljastaa uuden, kirkkaamman ja siloisemman ihon 1-2 vko:n kuluessa käsittelystä.  A-vitamiini on ihoon eniten vaikuttava anti-age -vitamiini ja sen avulla ihoon saadaan näkyviä tuloksia. Vanha iho kuoriutuu pois ja uudet solut saavat voimaa uudistumiseen. Yhden hoidon aktiivinen vaihe kestää n.1-3vkoa jolloin iho hilseilee. Hoitoväli 1kk. Vaatii konsultoinnin, ei sovi kaikkein herkimmille ihoille.

Varaa aika anti-age konsultointiin tai ota yhteyttä ihoklinikkajohanna@gmail.com

GLO FLOWER POWER HOIDOT

FLOWER POWER - kasvohoito 79,-

FLOWER POWER -  tehohoito  89,-

FLOWER POWER hoidot perustuvat tehokkaisiin kukka-ja hedelmäentsyymeihin sekä kasviöljyihin, jotka silottavat, tasapainoittavat ja korjaavat ihon eri tiloja.

Flower Power kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti hellävaraista hoitoa kaipaaville tai jos ihosi punoittaa herkästi. IHANA ANTAA MYÖS LAHJAKSI!

Voimakkaampi ja silottavampi Flower Power tehohoito sisältää hoidon tehoa lisäävän esikäsittelyn, pidemmän kuorinta-ajan  sekä tehoseerumin.

Molempiin hoitoihin kuuluu rauhoittava naamio ja pään alueen hieronta.

 

 


 

© 2023 by Body Care. Proudly created with Wix.com